PAVA Centre der rustbeskytter

Om PAVA
klik her


Send mail
klik her

 

PAVA stikprøvekontrol af undervognsbehandling og rustbeskyttelse
 
Tilmelding til stikprøvekontrol - klik på logo.

( udvælgelse sker ved
månedlig lodtrækning )

 

Velkommen til
PAVA garanti & - kontrolordninger

For at du som kunde hos Danmarks største rustbeskyttelseskæde kan være sikker på at få "fuld valuta for pengene" har PAVA flere forskellige garanti- og kontrolsystemer.

Er du ejer af en ny eller nyere person- eller varebil tilbyder PAVA enten en PAVA Levetidsgaranti eller en PAVA Varevognsgaranti. Klik på nedenstående links for en uddybende beskrivelse af de enkelte garantiformer.

Når du har fået udført en PAVA Behandling hos et af landets autoriserede PAVA Centre, har din bil som det naturligste i et kædesamarbejde som PAVA's været gennem det interne kontrolsystem, PAVA Q - System

Som en ekstra kontrol udvælges hver måned et større antal biler til kontrol på et anerkendt kontrolinstitut. Denne kontrol, der naturligvis er gratis for dig, giver dig den sikkerhed du som forbruger og bilejer har krav på. Klik på nedenstående link for åbne den elektroniske tilmeldingsformular.

PAVA Levetidsgaranti   ( link )
Her kan du læse mere om vor PAVA Levetidsgaranti   - branchens bedste garanti mod gennemtæring.

PAVA Varevognsgaranti   ( link )
Yderligere information omkring PAVA Varevognsgaranti   - garanti til biler registreret til godstransport.

PAVA Fabriksgaranti   ( link )
PAVA Rustbeskyttelse i forbindelse med bilens fabriksgaranti   - læs mere her.

Tilmelding til stikprøvekontrol   ( link )
Udfyld den elektroniske formular snarest muligt efter din bil er blevet PAVA behandlet. Blandt de indsendte formularer udtrækkes det ønskede antal biler til ekstra kontrol hos et anerkendt kontrolinstitut.