PAVA Centre der rustbeskytter

Om PAVA
klik her


Send mail
klik her

 

 

PAVA centre   -   du finder os overalt i Danmark
  -   klar til undervognsbehandlingDenne nyere bil har netop gennemgået en
PAVA rustbeskyttelse og er klar til afhentning.

Har du og din bil behov for undervognsbehandling ( af mange også kaldet rustbeskyttelse eller textylbehandling ), er det lokale PAVA Center det sikre sted at indlevere dit køretøj.
PAVA organisationen arbejder kontinuerligt på at højne kundens oplevelse i forbindelse med PAVA undervognsbehandling - det sker ved løbende uddannelse, ved at arbejde efter egenudviklede sprøjteskemaer og ved kvalitetssikring i samarbejde med en ekstern og uvildig kontrolinstans.

Find dit PAVA Center.

Herunder er siden hvor du kan finde det PAVA Center der passer dig bedst at benytte - enten fordi det ligger i tilpas afstand af enten din bopæl eller din arbejdsplads.

Via menupunktet "Læs mere" er der link til yderligere beskrivelse af PAVA Centret, ligesom der er link til firmaets egen hjemmeside.

Brug disse link, idet mange PAVA Centre tilbyder andre serviceydelser end undervognsbehandling, som f.eks. dæksalg, serviceeftersyn og andre autorelaterede reparationsopgaver.
Flere PAVA Centre er samtidig forhandlere af såvel nye som brugte biler.

For at lette adgangen til en professionel udført undervognsbehandling har PAVA Produkter A/S valgt at oprette PAVA Partnere mange steder i landet i samarbejde med PAVA Centre.

Du kan derfor indlevere din bil til én af disse PAVA Partnere, og få den samme gode service, som hvis bilen blev indleveret direkte på et PAVA Center ( PAVA Partneren sørger for booking - PAVA Centret, som PAVA Partneren er tilknyttet, sørger for den praktiske del af arbejdet med at beskytte din bil mod det fugtige danske vejr med de konstant skiftende temperaturer.

PAVA Partnere er på kortet nedenfor vist med gule markeringer   -   PAVA Centre er vist med røde markeringer.

BEMÆRK at de enkelte PAVA Centre er selvstændige forhandlere, der drives af lokale branchefolk. Dette forhold gør naturligvis at de enkelte virksomheder arbejder efter de af PAVA Produkter A/S udstukne retningslinier, når det gælder behandlingsmetoder og produktvalg.
Prissætningen af de enkelte ydelser sker efter de lokale forhold på markedsvilkår.

På grund af ovenstående forhold er det ikke her på siden muligt at opgive landsdækkende priser for PAVA undervognsbehandlinger.

Dun kan dog få en fornemmelse af prisniveauet ved at "besøge" siden om undervognsbehandling og priser ved at klikke på denne tekst